top of page

Hyvän mielen kyläyhdistys Pälkäneellä

Tule mukaan Onkkaalanraitin toimintaan, oletpa sitten Pälkäneen tulisieluinen vakiasukas, kipinöivä kesäasukas tai kuka tahansa Onkkaalan ja lähialueiden toiminnasta ja tilasta kiinnostunut, jolla liekki palaa sytyttävään yhteiseen toimintaan!

Onkkaalanraitti ry:n – Pälkäneen Onkkaalan ja lähialueiden kyläyhdistyksen - toiminta on alkanut alkuvuodesta 2022. Yhdistyksen tarkoituksena on lisätä alueen elinvoimaisuutta, yhteisöllisyyttä ja asukasmukavuutta erilaisin tilaisuuksin ja tapahtumin ja kannanotoin sekä kehittää alueen me-henkeä ja yhdistysten ja yritysten välistä yhteistyötä. Yhdistys on jo tuonut kylälle uusia vuosittaisia tapahtumia, kuten esimerkiksi Pälkäneen Autot -autotapahtuman, Onk' Kalaa Kalamarkkinat ja Street Food tapahtuman Kankilanraitille. Valometsä Syrjänharjussa toteutui loppuvuodesta 2022 yhteistyössä eri toimijoiden kanssa. Myös Nuijantalon Bingoillat ovat ohjelmassa tänäkin vuonna.

 

Seuraa toimintaamme Facebook ja Instagram Onkkaalanraitti ry -tileillä

sekä Sydän-Hämeen Lehdessä MeNyt-palstalla.

Tule mukaan toimintaan tekemään yhdessä ja

viihtymään alueellamme!

Our Mission

KIVAA?

Onkkaalanraitti näkyy ja erottuu!

Ollaan sitten SadONK´orjuussa tai

HONK´alassa messuilla.

Mukeja ja tikkuaskeja myynnissä tapahtumissamme ja K-Rauta Pälkäneessä.

Tule mukaan keksimään uusia!

ONK´ tiatoo?

muki2.jpg
Nuijantalo.jpg

IDEOITA?

Nuijantalo kunnan keskustaajamassa on Onkkaalan olohuone, paikka kaikenlaisille kokoontumisille, kokouksille, koulutuksille, kulttuurille. Juhlatalo vailla vertaa, mutta myös monen yrityksen toimitila. Talo, jolla on tarina ja sielu sydämessään, joka sykkii vielä yli satavuotiaanakin. Olimme yhdistyksenä mukana ilmaisemassa tahtomme, että talo säilyy meidän kaikkien käytössä jatkossakin.

Tule mukaan Onkkaalanraitille !

bottom of page